T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ARTOVA - ARTOVA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

ARTOVA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Telefon
0356 611 28 28
Belgegeçer
0
WEB
https://artovacokprogramlanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres
Alparslan Mah. İstasyon Cad. No73
Vizyon
Öğrencilerin öncelikle tercih edeceği, sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçe ve il genelinde adından söz ettiren, nitelikli bir eğitim ve öğretim ile öğrencilerimizin üniversite kazanmalarını sağlayan, öğrencileri istek ve yetenekleri doğrultusunda yönlendiren, mesleki teknik okullar içerisinde üniversiteye Türkiye ortalamasının üstünde öğrenci yerleştiren bir eğitim-öğretim kurumu haline gelmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, hoşgörülü, çevresine saygılı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, bilimsel düşünen, demokrat, hukukun üstünlüğüne inanan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :20
Öğrenci :181
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :2675
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:15-16:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İl ve ilçe merkezi arasında saatte bir minibüs seferleri yapılmaktadır. İlçe genelinde ve okulumuzda öğretmenler çoğunlukla il merkezinde kalmakta olup, ilçemize minibüs kooperatifinin araçlarıyla ve öğretmen servisleri ile gelebilmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
(Okulumuza tayin isteyecek öğretmenlerimizin sorularından dolayı ek bilgi: Okulumuz 2014´de açılmıştır. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında 9 sınıfta eğitim-öğretim faaliyetleri devam edecektir. sınıf sayısı her yıl artarak devam etmektedir, bu nedenle norm fazlası olma sıkıntınız bulunmamaktadır.)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Artova ilçe merkezinde olup, il merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır