TOKAT / ARTOVA - Artova Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nuri AKSOY ve protokol üyelerinin katıldığı bilim fuarında, öğretmenlerimizin danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından yapılan birbirinden güzel projeler sergilendi ve beğeni topladı. Bilim fuarımızın gerçekleştirilmesinde emeği geçen okul idaresi, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Artova Anadolu Lisesi ve Artova Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, sınıf rehber öğretmenleri ve okul müdürleri ile Tokat Dedeman otelde gerçekleştirilen üniversite tanıtım günleri etkinliklerine katılım sağladık.

May

Sayın Valimiz Dr. Ozan BALCI öncülüğünde başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Kitap Tokat projesi kapsamında, 3. Okuma Kültürü Ödül Töreni´miz İlçe Kaymakamımız Sn. Mustafa KARALİ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat KÜÇÜKALİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nuri AKSOY ve İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. 5 yaş kategorisinde kitap seven çocuk, en çok okuyan öğrenci, en çok okuyan şube, en çok okuyan okul ve Benim güzel defterim kategorisinde ödüllerin verildiği programda emeği geçen başta okul idarecilerimize olmak üzere , öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. İlçe stadyumunda gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamımız Sayım Mustafa KARALİ, Belediye Başkanımız Sayın Lütvü YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri AKSOY, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.